דף הבית»המגזין»פשטידת חמשת הבצלים
פשטידת חמשת הבצלים

פשטידת חמשת הבצלים

מחפשים רעיון לפשטידת יום שישי? הפשטידה הזו גם קלה להכנה וגם טעימה. מוגשת בסט כלים לבונה. קולקציית כלים יפהפייה, שכבר בדרך לארץ!
אופן הכנה:
לחמם את התנור ל180 מעלות חום בינוני. לטגן במחבת גדולה בכף שמן ומעט מים את הבצלים (יבש סגול וכרישה) כ- 10 דקות, בוחשים מידי פעם. לאחר מכן מוסיפים בצל ירוק ועירית לטיגון-אידוי כ 5 דקות.
מוסיפים מרק בצל ו-4 כפות קמח, אבקת אפייה, חרדל ומטגנים כ-3 דקות
מסירים מהאש, לאחר שהבלילה מתקררת מוסיפים ביצים, וגבינות מתבלים במלח פלפל טועמים ומשפרים תיבול ויוצקים את התכולה לתבנית ואופים כ-45 דקות עד הזהבה

החומרים:
2 בצל יבש פרוס
2 בצל סגול פרוס
2 כרישה החלק הלבן פרוס
8 בצל ירוק קצוץ
1 צרור עירית קצוצה
קופסה וחצי קוטג`
4 ביצים
4 כפות קמח
כפית אבקת אפייה
תבלינים:
3 כפות אבקת מרק בצל, מלח,
פלפל שחור, 1 כף חרדל

עיצוב גרפיסטודיו הדס ניצן     בניית אתריםITdesigns