דף הבית»המגזין»אין חנוכה בלי סופגניה
אין חנוכה בלי סופגניה
חומרים

קמח לבן -  חצי ק"ג
שמרים טריים משקית - 25 גרם
סוכר - 60 גרם
מלח - 1 כפית
חלב - 150 מ"ל
ביצים - 4
חמאה מומסת - 180 גרם

אופן ההכנה

את החומרים להוסיף לתוך מערבל עם וו לישה לפי סדר הרכיבים מעלה
ללוש  כ-10 דקות על מהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד וללא גושים
לכסות עם מגבת את קערת המערבל כאשר הכל עדיין מחובר
הבצק צריך לתפוח כחצי שעה ולאחר מכן להפעיל שוב את המערבל לשניה
לכסות עם מגבת ולהניח לתפוח כחצי שעה נוספת על להכפלת הנפח
לאחר שתפח לחלק לכדורים בגודל שתבחרו ואז מעט למעוך
להניח על משטח מקומח שלא יידבק בזמן התפיחה הבאה
לחמם שמן לטמפ של כ-170 מעלות ולטגן את הסופגניות כשלוש דקות
בכל צד עד להשחמה יפה ניתן להגיש במילוי ובציפוי אהוב.
ריבה, שוקולד, ריבת חלב, קרם בצבעים שונים, סוכריות, אגוזים, שקדים
וניל, אבקת סוכר ועוד ועוד... ככל העולה על הדימיון

בתאבון

ובנוסף חוויה מציעה קופסה ומגשי נייר מהודרים להגשת הסופגניות





עיצוב גרפיסטודיו הדס ניצן     בניית אתריםITdesigns